Anasayfa / Haberler / MİLLETVEKİLİ SEFER AYCAN’IN ZİYARETİ

MİLLETVEKİLİ SEFER AYCAN’IN ZİYARETİ

Bir dizi ziyaretler için Türkoğlu ilçesini ziyaret eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan ve beraberindeki heyet, ilk olarak, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u makamında ziyaret ettiler.

MHP Kahramanmaraş  Milletvekili  Sefer Aycan, Türkoğlu Belediye Başkanı  Osman Okumuş ve beraberindeki heyet ile birlikte, Türkoğlu Belediyesi Binicilik ve Okçuluk eğitim merkezinde Mahalle Muhtarlarının katılımlarıyla, Mahallelere yapılan ve yapılması planlanan hizmetlerle ilgili istişarelerde bulundular.

Ardından; Türkoğlu Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek açılışının hayırlı olmasını temennisinde bulunarak  çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

Daha sonra ise;  Türkoğlu Meslek Yüksek Okulu’nu, yakın zamanda eğitim-öğretim’ e başlayan İstiklal Üniversitesi İslami İlimler Fakültesini ve Şekeroba Mahallesine 400 dönümlük alan içerisinde bulunan Millet Bahçesinde incelemelerde bulundular.

Ziyaret; Beyoğlu Mahallesindeki Karapınar Supark’ ındaki incelemelerle son buldu.

Hakkında yonetici