Anasayfa / Haberler / TÜRKOĞLU’NDA İŞYERİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TÜRKOĞLU’NDA İŞYERİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman OKUMUŞ, Gaziler Mahallesinde bulunan Belediye Meclis Üyesi Reşat Demir’e ait DEMİR AVM (Beyaz eşya, Mobilya) işyeri açılış programına katıldı.

Hayırlı olsun temennisinde bulunan Belediye Başkanımız Osman Okumuş, “Belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz. İstihdam olarak sanayileşme konusunda büyük yatırımlar aldık.  İstihdama dayalı konut, konuta dayalıda tüketim, mobilya gibi ihtiyaçlar doğunca Kilim Mobilyanın güzel bir tesisini Reşat kardeşim burayı açtı. Böyle bir yatırım gerçekleştirdiği için kendisine teşekkür ediyorum ve kendisini tebrik ediyorum”  ifadelerine yer verdi.

Açılış programına; Vali Yardımcımız Kaymakam Vekili Mahmut Hersanlıoğlu, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Orçan, daire müdürlerimiz ve vatandaşlar katıldı.

Hakkında yonetici