Anasayfa / Haberler / TÜRKOĞLU’NA İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ AÇILDI

TÜRKOĞLU’NA İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ AÇILDI

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un katkı ve gayretleriyle, Milletvekilleri ve hayırsever vatandaşların da destekleriyle, Türkoğlu ilçesine kazandırdığı, Türkiye’de 3.’sü kurulan yüzde yüz Arapça eğitimi verecek İslami İlimler Fakültesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla resmen açılmıştır.

Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararıyla; 2809 sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanununun ek 30.cu maddesine göre Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi’ne İslami İlimler Fakültesi kuruldu.

KİÜ bünyesinde faaliyet gösterecek olan İslami İlimler Fakültesi Türkoğlu ilçesinde açıldı.

Eğitime yaptığı katkılarla adından Her zaman söz ettiren Belediye Başkanı Osman Okumuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında: “Güzel ilçemize İlk fakülte.

Türkiye’de 3.’sü Türkoğlu’nda Kurulan yüzde yüz Arapça eğitimi verecek İslami İlimler Fakültesi hayırlı olsun.

Değerli Cumhurbaşkanım ilçem adına minnettarız.” İfadelerine yer verdi.

Hakkında yonetici