Anasayfa / Haberler / KAHRAMANLAR CAN VERİR YURDU YAŞATMAK İÇİN

KAHRAMANLAR CAN VERİR YURDU YAŞATMAK İÇİN

20 Şubat 2015’te öğrenim gördüğü Ege Üniversitesinde eli kanlı teröristlerce şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun isminin, Türkoğlu Belediyesi 02.03.2021 tarihli Meclis Toplantısında Belediye Başkanı Osman Okumuş ve Belediye Meclis Üyelerinin kararı ile Gaziosmanpaşa Mahallesinde bulunan Bağlar caddesine verilmesine karar verilmiştir.

Belediye Başkanı Osman Okumuş yapmış olduğu yazılı açıklamasında;

Öğrenci Kılığına girmiş pkk terör örgütü mensupları ve destekçileri tarafından 2015 yılında Ege Üniversitesinde şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu unutmayarak ismini, Gaziosmanpaşa Mahallemizde bir caddeye vermek için Belediye Meclisimizde karar aldık.

Yüreğindeki memleket sevdası ile ebediyete irtihal eden kardeşimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu ’nun aziz hatırasını yaşatmak için böyle bir karar alarak, hain terör örgütlerini bir kez daha lanetliyorum.

Bu aziz vatan uğruna şehit olan tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyorum, diyerek konuştu.

Hakkında yonetici