Anasayfa / Haberler / İMKAN BİZDEN, HEDEF SİZDEN

İMKAN BİZDEN, HEDEF SİZDEN

Türkoğlu Belediyesi yine, eğitimde bir ilki gerçekleştirdi.

Üniversiteye hazırlanan 5000 öğrencimize Türkoğlu Akedemi Eğitim Kartları Dağıttı.

Türkoğlu Belediyesi olarak başlattığı eğitim seferberliği ile pandemi sürecinde eğitimlerini aksatan öğrencilere; Evlerinde bütün derslerin konu anlatım videolarının olduğu, deneme sınavlarına girebilecekleri, binlerce sorudan oluşan soruların çözümlerinin de içinde olduğu soru bankalarını, ilgili branşlardaki hocalara whatsapp yoluyla ulaşabilecekleri ve Türkiye çapında yapılan deneme sınavlarıyla sınava hazırlık aşamalarında kendi durumlarını gözlemleyebilecekleri, yapay zeka ile yazılımlanmış 5000 öğrencimize 5000 adet 12 ay boyunca kullanabilecekleri #Türkoğlu #Akademi #Eğitim Kartlarını dağıttı.

Programa katılım sağlayan Vali Yardımcımız-Kaymakam Vekili Mahmut Hersanlıoğlu, İlçe Tabur Komutan Vekili Jandarma Teğmen Mustafa Güven, İlçe Jandarma Komutanı Mete Pekmez, İlçe Emniyet Müdürü Bilal Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Aydoğan ve Okul Müdürlerine teşekkür ederiz.

Hakkında yonetici