TÜRKOĞLU’NDA PARKESİZ YOL KALMAYACAK

Yazın toz ve topraktan, kışın ise çamurdan dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların sorunlarını gidermek için, Türkoğlu Belediyesi tarafından, Türkoğlu’na bağlı Beyoğlu, Şekeroba, Dedeler, Kılılı ve Avşarlı Mahallelerinde Belediye ekiplerince kilit parke döşeme çalışmalarını aralıksız tüm hızıyla devam ediyor.

Ekipler, bundan sonraki kilit parke taşı döşeme çalışmalarına ise Önsenhopuru, Küçükimalı, Akçalı, Büyükimalı, Yeşilyöre, Yeşilyurt ve Göllühöyük mahallelerinde devam edecektir.

Türkoğlu Belediyesi, programlı bir şekilde hızını kesmeden 44 mahalledeki sokaklarda devam ettirdiği kilit parke döşeme işlemlerini tüm mahallelerde parkesiz yada asfaltsız yol kalmayana kadar devam edecektir.