TÜRKOĞLU’NDA İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE RAMAZAN KOLİSİ ULAŞTIRILDI

Türkoğlu Belediyesi ve Türk Kızılay Kahramanmaraş Şubesi işbirliğinde, Türkoğlu ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere ramazan kolisi dağıtıldı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türk Kızılay Dulkadiroğlu Şube Başkanı Gürcan Gürbüz ve Türk Kızılay Onikişubat Şube Başkanı Mustafa Evliya ve gönüllüler ilçedeki ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.

Ailelere çeşitli gıda malzemelerinin bulunduğu ramazan kolisi bırakıldı.

Ziyaretlerin ardından Okumuş, birlikte her şeyin daha güzel olduğuna dikkat çekti.

Her türlü ihtiyaç durumunda vatandaşların yanında olduklarını dile getiren Okumuş, “Belediye olarak bizler sahadayız ve halkımızın yanınızdayız. Türk Kızılayımızla ve gönüllü ekiplerimizle bu zor günlerde halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu zor günleri birlikte atlatacağız. Tüm hemşehrilerimize hayırlı ramazanlar dilerim.” dedi.