TÜRKOĞLU’NDA BAYRAMLAŞMA COŞKULU BİR ŞEKİLDE YAPILDI

Türkoğlu Kaymakamlığı ve Türkoğlu Belediyesinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu bayramlaşma töreni coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirildi.
Türkoğlu Misak-ı Milli Konferans salonunda düzenlenen törene, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, 27. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Habibe Öçal, Türkoğlu Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Siyasi parti başkanları, Sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaşlarımız katıldı.
Bayramlaşma töreninin açılış konuşmasını yapan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “ Ramazan bayramımız hayırlara vesile olsun. Ramazan dostluk ve kardeşliğin zirvesidir. Bayram da bunun kutlamasıdır, birlik ve beraberliğimize vesile olması dileğiyle hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.
Program protokol konuşmalarının ardından bayramlaşma töreni ile son buldu.