TÜRKOĞLU’NDA ARAZİ TOPLULAŞTIRMA ÇALIŞMALARI KADIOĞLU ÇİFLİĞİ MAHALLESİNDEN BAŞLADI

Türkoğlu’nda Arazi Toplulaştırma (AT) ve Tarla içi geliştirme hizmetleri (TİGH) projesi açılışı programı Kadıoğlu Çiftliği mahallesinde yapıldı.

Programa; Ak Parti Milletvekili Celalettin Güvenç, Eski Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Vali Vahdettin Özkan, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, iş adamları, çiftçiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış programı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emiralioğlu, Arazi toplulaştırma ve tarla içi geliştirme hizmetleri projeleri hakkında bilgiler verdi. Arazi toplulaştırma çalışmalarının her aşamasında çiftçilerin isteklerinin dikkate alındığını ve çiftçilerin istemediği veya çoğunluğunun kabul etmediği hiç bir işin hayata geçirilmeyeceğini belirtti.

Daha sonra açılış törenini yapılması ve sera gezisiyle program son buldu.