TÜRKOĞLU’NDA 20 BİN FİDAN DİKİLDİ

Gelecek nesillerin, çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için, Geleceğe nefes ol projesi kapsamında fidan dikimi kampanyasında toprakla buluşturulacak olan 11 milyon fidan için, Türkoğlu İlçesinde, Türkoğlu İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Şehit aileleri, daire amirleri ve müdürlerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci ve vatandaş Yesilyöre, Şekeroba, Toki Bölgesi ve Üniversite Kampüsü bahçesine, toplamda 20 bin Kızıl Çam, Fıstık Çamı ve Akasya fidanlarını dikimini gerçekleştirerek, kampanyaya destek verdiler.