TÜRKOĞLU BELEDİYESİNDEN HAREKÂTA TÜRK BAYRAKLI DESTEK

Türkoğlu Belediyesi, Suriye’nin kuzeyine düzenlenen ‘Barış Pınarı Harekâtı’na destek amaçlı vatandaşlara, araçlara ve iş yerlerine Türk bayrağı dağıtımı gerçekleştirdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin kuzeyine yapılan barış pınarı harekâtına destek için ilk olarak ilçenin Mahir Ünal Caddesi, İstiklal Caddesi ve Atatürk caddesi üzerinde bulunan esnaflara sonrasında ise Millet meydanındaki vatandaşlara ve seyir halindeki araçlara dağıtım gerçekleştirdi.
Türkoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bozdoğan ve personeller tarafından gerçekleşen bayrak dağıtım kampanyasına vatandaşlardan tam destek ve teşekkür geldi.

İlçe esnaflarından Berber Osman AKA, kampanyayı gerçekleştiren Belediye Başkanı Osman Okumuş’a teşekkür ederek; Barış Pınarı Harekatını dakika dakika televizyonlardan takip ettiğini ve bundan on yıl önce askerden geldiğini, ihtiyaç dahilin de gözünü kırpmadan seve seve tekrar gideceğini belirtti.