TÜRKOĞLU BELEDİYESİ TEDBİRDEN TAVİZ VERMEYEN POLİSLERİMİZİN YANINDA!

Türkoğlu Belediye Başkan Osman Okumuş, kentte görev yapan polis teşkilat mensuplarına Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında dış ve iç ortamlarda daha sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturmak amacıyla hijyen seti hediye etti.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkoğlu Belediyesi üst düzey tedbirlerine devam ediyor.

Tedbirden taviz vermeyen Polislerimizin her zaman yanındayız.

Başkan Okumuş; “Şehrimizin güvenlik ve asayişini sağlayan kontrol noktalarındaki polislerimizin koronavirüs tedbirleri kapsamında Çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dileyerek Koronavirüsle mücadelede de etkin rol oynuyorlar. Bizde belediyemizin hijyen setlerini hediye ederek yanlarında olduk.” dedi.