TÜRKOĞLU AVASIM GELENEKSEL OKÇULUK KÜLTÜR EĞİTİM YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ İLK KUPASINI ALDI

6-9 Mart tarihleri arasında Iran/Culfa/Aras’da düzenlenen Uluslararası Geleneksel Okçuluk yarışmasına,Türkoğlu Avasım Geleneksel Okçuluk Kültür Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği katıldı.

Türkoğlu Avasım Geleneksel Okçuluk Kültür Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak, Uluslararası Geleneksel Okçulukta, Ülke milli takım yarışmalarında 3. olarak kupayı alan Türkoğlu Avasım Geleneksel Okçuluk Kültür Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin İyik 3.lük kupasını, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a hediye etti.