TÜRKOĞLU AVASIM FESTİVALİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Türkoğlu Kaymakamlığımız, Türkoğlu Belediyemiz ve Türkoğlu Avasım Geleneksel Okçuluk Derneği işbirliği ile düzenlenen 2. Uluslararası Türkoğlu Avasım Geleneksel Türk Oyunları Festivalin ilk günü Kortej yürüyüşü ile başlayıp 23 Nisan Parkında  güreş müsabakalarıyla devam etti. Akşam ise Ahmet Yesevi Üniversitesi öğrencilerinden oluşan ‘Yesevi Sanat Topluluğu’ konseri ve ‘İrfan Gürdal’ konseri ile son bulurken; İkinci günüde ise ok atış müsabakalarıyla devam etti. 2.günü Akşam ise Mustafa Yıldızdoğan konseri ile vatanlarımız gönüllerince eğlendiler.

Festivalin 3. gününde saat 09.00 da, Türkoğlu ilçesi Beyoğlu Mahallesinde bulunan Görpa Tarım İşletmeleri içerisindeki festival alanında atlı okçuluk,yaylı okçuluk, kökbörü, cirit ve daha nice Türk oyunlarının ardından ödül törenleri yapılacaktır.
Akşam saat 20:00 da yine 23 Nisan parkında Zara konseri ile Festival sona erecektir.