“ŞEKEROBA KENT MEYDANI HAYIRLI OLSUN”

Türkoğlu Belediyesi olarak, meydanlarıyla, parklarıyla, yollarıyla, kamusal alanlarıyla halkın huzur içinde yaşayacağı bir şehir için gecesini gündüzüne katarak çalışmalar devam etmekte.

Kısa zaman içerisinde yapımına başlanan, Şekeroba Mahallesine yakışır Kent Meydanı çalışmaları son buldu.

Türkoğlu Belediyesi ekiplerince ummalı çalışmalar sonucu tamamlanan Kent Meydanı içerisinde, yapısal ve bitkisel peyzaj alanı, kent mobilyaları, piknik masaları, bay- bayan WC’leri ve kenar kısmında otobüs bekleme durakları yer almakta olup; mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olsun.