ŞEHİT MEHMET TAŞHAN DUALARLA UĞURLANDI

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde yürütülen Pençe Harekatı’nda, PKK’lı teröristlerce önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu şehit olan 28 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Mehmet Taşhan, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde ebedi yolculuğuna uğurlandı.

Necip Fazıl Şehir Hastanesi morgundan alınan Taşhan’ın cenazesi, konvoy eşliğinde helallik alınmak üzere Türkoğlu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki babaevine götürüldü.

Daha sonra şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, tören için Türkoğlu Mezarlığı’na getirildi.

Cenaze törenine katılanlar şehidin annesi Ayşe ve babası Halis Taşhan’a taziye dileklerini iletti.

İl Müftüsü Celal Sürgeç tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehit Taşhan’ın cenazesi, ilçe mezarlığına defnedildi.

Törene, şehidin ailesi, yakınları ve silah arkadaşlarının yanı sıra Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan,Türkoğlu Kaymakamı Gürbüz Saltaş , Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Uğur Bülent Acarbay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş , Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal ve çok sayıda vatandaş katıldı.