PROF. DR. NİHAT HATİPOĞLU TÜRKOĞLU’NA GELİYOR

Türkoğlu Belediyesinden Dev Bir Program Daha

Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Türkoğlu’na Geliyor

Türkoğlu Belediyesinin Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği, Ünlü ilahiyatçı yazar Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, 06 Kasım 2017 Pazartesi günü Türkoğlu’na geliyor.

Türkiye’nin tanınmış ilahiyatçılarından Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Türkoğlu Belediyesinin organizasyonunda düzenlenecek olan “El-Metin” adlı program için Türkoğlu’na gelecek. 06 Kasım 2017 Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan program, Türkoğlu Misakı Milli Konferans Salonunda saat 19.00’da başlayacak.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Türkiye’nin önemli ve tanınmış ilahiyat profesörlerinden olan Nihat Hatipoğlu’nu Türkoğlu halkıyla buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 06 Kasım 2017 Pazartesi günü saat:19.00’da Türkoğlu Misak-ı Milli Konferans Salonunda yapılacak bu önemli programa tüm hemşehrilerimi davet ediyorum’’ dedi.

23000462_1494130430700603_8920441274125393540_o