OZANLARIN DİLİNDEN HAYIRLI OLSUN OSMAN OKUMUŞ

Asrın Ozanı olarak bilinen memleketimizin yetiştirdiği hemşehrimiz ünlü halk ozanı Hilmi Şahballı ve beraberinde Kahramanmaraş Halk Ozanları Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ünlü halk ozanı Hilmi Şahballı ve ozanlar Başkan Okumuş’un makamında kendi dillerinde hayırlı olsun ‘OSMAN OKUMUŞ’ türküleri söyleyerek mini bir konser verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Okumuş ozanlara teşekkür etti.