MİMARLAR TÜRKOĞLU’NDA BAŞKAN OKUMUŞ’UN PROJELERİNİ İNCELEDİ

Mimarlar Odası Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Emre Kaçamaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a iadeyi ziyarette bulundular.

Ziyaret sonrasında, Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş, Türkoğlu ilçesine  kazandırmış olduğu projelerden; Millet Meydanı, İmalı deresi etrafında bulunan şelale, yürüyüş yolu ve bisiklet yolu, ak evler, Binicilik ve Okçuluk Eğitim Merkezi, Bababurun Kalesi, Tarihi su değirmeni, Su parkı, 400 dönümlük Şekeroba Millet Bahçesi ve spor komplekslerini gezdirerek  bilgiler verdi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş;  “Kendilerine ilçemizi ziyaret ettiklerinden dolayı teşekkür ettik. Bizim projelerimizi gezdirme fırsatımız oldu. Genç  ve teknik arkadaşların fikirlerinden faydalanmış olduk. Bundan sonraki projelerde de inşallah kendileriyle beraber çalışmalarımız devam edecektir.

Belediyecilik, yaptığımız hizmetlerin kalıcı ve kaliteli olmasıdır. Projelerin devamının sağlanabilmesi için başta düşünmek ve mühendislik hesaplarını iyi yapmak gerek. Yaptıktan sonra da uzun yıllar boyunca halkımıza hizmet etmesi gerekiyor.  Bunun için de alt yapısından üst yapısına kadar profesyonel çalışmak lazım. Belediyemizdeki teknik ekipleri, Kahramanmaraş’ taki mimar ekiplerle beraber çalışmalara devam edecek.

Türkoğlu’nda Kamu külliyesi, Atlı ve Okçuluk Eğitim Merkezi , İmalı Deresi rekreasyon projesi, millet meydanı, millet bahçesi projemiz, Beyoğlu’ndaki Tarihi Su Değirmen Parkı, Bababurun Kale Parkı, Su Parkı ve Şekeroba Mahallemizde Türkoğlu ilçemize  400 dönümlük bir millet bahçesi kazandırıyoruz.  Bu yaz başı başlamıştık. Kısa sürede çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerleme kaydetti.  Haziran ayı itibari ile halkımızın hizmetine sunacağız.

Bu vesile ile genç mimarlara  bizleri ziyaret edip fikirlerinden faydalandırdıkları için, özellikle Başkanıma ve yönetimine teşekkür ederim. “ dedi.

İlçeye kazandırdığı ve devam eden projeleri hakkında bilgiler alan Mimarlar Odası Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Emre Kaçamaz şunları belirtti; “ Öncelikli olarak Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş’a  teşekkür ediyoruz. Burada çok güzel yatırımlar olduğunu gördük, biz bunu üyelerimize anlatacağız. Üyelerimizin de buradaki yatırımlardan haberi olacak. İnşallah Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Başkan ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz, sürekli istişare halinde olacağız. Biz oda olarak elimizden ne geliyorsa ilçemize bir şeyler yapmaya, bir şeyler kazandırmaya hazırız.”diyerek konuştu.