KILILI MAHALLESİ İKİ KUPAYI BİRDEN KAZANDI

Türkoğlu Belediyesinin 3.sünü düzenlediği ‘İmkan Bizden, Oynamak Sizden’ kurumlar ve mahalleler arası voleybol turnuvasında Kılılı Mahallesi iki kupayı birden aldı.

Kurumlar arası voleybol turnuvasında, şampiyon Türkoğlu Belediyesi, olurken mahalleler arası voleybol turnuvasında şampiyon Kılılı Mahallesi oldu.

Süper Kupa için, karşı karşıya gelen Türkoğlu Belediyesi ile Kılılı Mahallesi arasındaki müsabakanın şampiyonu ise Kılılı Mahallesi oldu.

Karşılaşma sonunda konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Bir ay önce başladığımız, kurumlar arası ve mahalleler arası voleybol turnuvasında şampiyon olan iki takım arasında gerçekleşen voleybol turnuvası müsabakası sonunda Kılılı Mahallemiz süper kupayı kazandı. Öncelikli olarak bu turnuvamıza katılan ve emek sarf eden voleybol da oynayan değerli oyuncularımıza teşekkür ederek, Kılılı Mahallemizi tebrik ediyorum.