Kılılı Mahallemiz Tam Aydınlatmalı Çim Sahaya Kavuşuyor

Türkoğlu ilçemiz yeni bir sahaya daha kavuşuyor. Kılılı mahallesinde atıl halde bulunan saha, Türkoğlu Belediyesi ve Gençlik Spor İl müdürlüğü tarafından tekrar yenilenerek gençlerin hizmetine sunuluyor. FİFA standartlarına uygun halde yapılacak olan saha önümüzdeki 1,5 ay içerisinde gençlerimize hizmet vermeye başlayacak.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş konuşmasında; Kılılı Mahallesinde atıl halde bulunan sahamızın inşaat çalışmalarına başladık. Sahamızın inşaatı bittiğinde 500 kişilik tribünü,tam aydınlatma ışık sistemleri ve Kılılı Mahallemize yakışır bir spor alanımız olacak. Amacımız “Türkoğlu’nu aynı zamanda bir spor şehri yapmak, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan onları spora yönlendirerek kurtarabiliriz. Türkoğlu ilçemizde her gencimizin sporun bir branşıyla uğraşmasını istiyoruz. Şimdiden ilçemize ve Kılılı mahallemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.