Kadın Akademisi sağlıklı yaşam için yürüyüş etkinliği düzenledi

İlçemizde Kadın Akademisi sağlıklı yaşam için yürüyüş etkinliği düzenledi.

23 Nisan Parkında gerçekleşen etkinlik beden eğitimi öğretmenleri öncülüğünde gerçekleşti. Yürüyüşe, iş dünyasından kadınlar  ve çok sayıda ev kadınları katıldı.Kadın Akademisi proje kapsamında ‘Sağlıklı yürüyüş’ adlı aktivite düzenlediklerini ifade eden Halk Eğitim Müdürü Aysun Kadifeci, kadınlara bazı önerilerde bulundu ve daha bir çok etkinlik yapacaklarını belirti.

Yürüyüş saat 9.00 da başlayıp 10.30 da tamamlanmasının ardından belediyemiz tarafından yürüyüşe katılan kadınlara kahvaltı ikram edildi.