HAYDİ TÜRKOĞLU BELEDİYESPOR “ŞAMPİYON”LUK YAKIŞIR SANA

Türkoğlu Belediye Spor Futbol takımı 2017-2018 Futbol ligini kendi grubunda yine birinci olarak tamamladı.

BAL ligine çıkmak için Kahramanmaraş Batıpark sahasında 4 lü grup da 3 maç yapacağız.

Hedefimiz yüzde yüz Bal ligi bu konuda önce Yüce Allah’ a ve Futbolcularımıza inancımız tamdır.

Takımımızın bu hedefleri yakalamasında baş mimar tabiki sporun ve sporcunun dostu, spor mantalitesini, sporun toplum üzerindeki etkisini çok iyi bilen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a Kulüp Başkanı aynı zaman da Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Topçuoğlu’na Kulüp Başkan Yardımcısı Doğan Polat’a ve Kulüp Futbol Şube sorumlusu Hüseyin Akkaya’ya takımımıza verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Tabiki hocalarımız Hasan Balkan, Metin Celil Bican’a ve futbolcularımıza da buraya kadar yakaladıkları başarılardan dolayı teşekkür ediyoruz.

Playoff da Türkoğlu Belediye Spor Ailesi olarak sonu bal ligi olan başarıyı başta yönetim, hocalarımız ve futbolcularımızla inancımız tam.

28619000_1615089825271329_7548883558238772620_o