FATİH SULTAN MEHMET HAN CAMİMİZİN AÇILIŞINA DAVET

Türkoğlu Kaymakamlığı, Türkoğlu Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar tarafından yaklaşık bir buçuk yıl gibi kısa bir süre içerisinde ilçeye kazandırılan Kahramanmaraş’ın 2.büyük camisi olan Türkoğlu Fatih Sultan Mehmet Han Caminin bugün saat 14:00 da Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr Mehmet Görmez’in katılacağı programla halkımızın hizmetine açılıyor.

Tüm vatandaşları açılışa davet eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş konuşmasında; Kahramanmaraş’ın ikinci büyük camisini Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve hayırsever vatandaşlarımızın işbirliği ile tamamlayarak bugün inşallah Diyanet İşleri Başkanımız Prof Dr. Mehmet Görmez hocamızın katılımı ile açılışını gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda camimizin alt katında bulunan 4-6 yaş grubuna yönelik Kuran Kursumuzda, Alanında uzmanlaşmış Hocalarımız tarafından temel din eğitimlerinin yanı sıra Arapça ve İngilizce Eğitimi de verilmektedir.
Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Tüm hemşehrilerimizi saat 14:00 da açılışımıza bekleriz.