BAŞKAN OKUMUŞ’TAN; ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE MALZEMESİ HEDİYESİ

Türkoğlu İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 2018-2019 Eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle Sultan Alparslan İlkokulunda düzenlenen programa katıldılar.

Program sonrası, sınıfta öğrencileri ziyaret ederek tek tek ilgilenen İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş ile Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye ederek, başarılar dilediler.

Program da Türkoğlu İlçe Kaymakamı Gürbüz Salta; “2018-2019 Eğitim- öğretim yılı başlamış bulunmakta. Bugün bu vesileyle Sultan Alpaslan ilkokuluna geldik. Yeni ilkokula başlayan öğrencilerimizle bu coşkuyu beraber yaşadık. İnşallah bu seneki eğitim öğretim yılı kazasız, belasız bir şekilde çocuklarımıza faydalı olacak bir şekilde devam etmesini temenni ediyoruz.

Bu anlamda bütün eğitim camiamıza ve velilerimize ilköğretim haftamızı hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Güzel başarılara imza atacağımıza inanıyor, hepinize saygılar, sevgiler sunuyorum.”dedi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise; “Bu programı yaptıklarından dolayı okul müdürümüze, milli eğitim müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz.

Ülkemizin geleceği için çocuklarımızı muasır medeniyet seviyesine çıkabilmemiz  için de çocuklarımızın güzel bir şekilde eğitim alması gerekiyor. Türkoğlu’muzun da bu eğitim yılı boyunca hem belediyemiz, hem milli eğitim müdürlüğümüz  ve hem de Sayın Kaymakamımızla birlikte eğitimde ön sıralara yükselmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

Bu vesile ile bütün öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin ilköğretim haftasını kutluyorum.”şeklinde konuştu.