BAŞKAN OKUMUŞ’TAN DEV YATIRMLARA DAVET

Türkoğlu Belediyesi, yapımını tamamladığı dev yatırımların açılışını gerçekleştiriyor.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “26 Eylül Çarşamba günü saat 14: 00 da Şekeroba Mahallesine kazandırdığı,  Şekeroba Spor Kompleksi, Şekeroba Kent Meydanı, Şekeroba Kapalı Pazar Alanı, Şekeroba Taziye evi, Şekeroba Halk Kütüphanesi ve diğer dev yatırımların açılışına tüm halkımızı davet ediyorum.

Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz dev projelerde, tek bir hedefimiz oldu. Daha güçlü, daha yaşanılabilir, daha mutlu bir Türkoğlu hedefi ile dur durak demeden çalışıyoruz. Her şey, ‘Hayalimizdeki şehir Türkoğlu için diyoruz.” dedi.

42447177_1870728809707428_7976904198920863744_n