BAŞKAN OKUMUŞ ‘UN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman OKUMUŞ, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Okumuş mesajında şu ifadelere yer verdi;

30 Ağustos Zaferi, milletimizin şanlı tarihindeki eşsiz kahramanlık günlerinden biridir. Milletimizin bağımsızlık inancını, vatan sevgisini tüm dünyaya ilan ettiği bugün emin adımlarla yoluna devam eden ülkemiz için yeni bir başlangıç olmuştur. Tarihten silinmek, görmezden gelinmek istenen milletimiz, aksine tarihe yön vermiş ve mücadeleye devam etmiştir.

30 Ağustos Zafer Bayramı’mız halkımızın el ele verince, kenetlenince neler yapılabileceğini tüm dünyaya göstermiş ve bu anlamda hem dünya tarihinin belleğinden hem de milli belleğimizden asla silinmeyecek bir zafer olarak bizi bölmek isteyen, bizi birbirimize düşürmek isteyenlere ve tüm dünyaya verilmiş en açık mesajlarından biridir.
Dün olduğu gibi bugünde ülkemizi, milli birlik ve beraberliğimizi bertaraf etmek istemektedirler. 15 Temmuz’da olduğu gibi hain alçak darbe teşebbüsünde aziz Türk milletimizi yenemediler. Bu büyük Zaferi kazanan şanlı ecdadın mirasçısı olarak bizler de bugün; demokrasimizi daha da geliştirmek, insan hak ve özgürlüklerini korumak, ekonomimizi güçlendirmek, en büyük gücümüz olan çalışkanlığa, birlik ve beraberliğe daima ihtiyacımız olduğu gerçeğini hiç bir zaman unutmamalıyız.
Tarihi şan, şeref ve üstün başarılarla dolu bir millet esaret altına alınamaz. Bu duygularla, bizlere bu büyük zaferi armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşı ve 15 Temmuz kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum.” diye konuştu