BAŞKAN OKUMUŞ; SPOR KOMPLEKSİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Şekeroba mahallesindeki spor kompleksindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Çocuklarımızın, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın spor yapmalarına daha çok olanak tanıyarak, sağlıklı bir yaşam noktasında önemli bir projeyi daha hayata geçirdiğini belirten Belediye Başkanı Osman Okumuş; Şekeroba Mahallesinde çalışmaları devam eden spor kompleksinin etrafı komple PVC ile kaplanıp koruma altına alınacağını belirtti.

İçerisinde sentetik çim saha, halı saha, basketbol sahası, tribün, etrafında yürüyüş yolu, kent mobilyaları ve geniş otoparkların yanı sıra, eski atıl halde bulunan idari binada komple baştan sona yenilenerek üzerine seyir terası yapılacağının müjdesini verdi.

Şekeroba halkımızın en iyi şekilde vakit geçirebilmelerine olanak sağlamak için yaptığımız bu çalışmamızı kısa zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız, dedi.