Başkan Okumuş Kutlama Yemeği Verdi

Belediye Spor Voleybol Takımı oyuncularına kutlama yemeği verdi.

Kaymakamlık tarafından düzenlenen voleybol turnuva maçında şampiyonluğu kazanan Belediye Spor Voleybol Takımına Belediye Başkanı Osman Okumuş’un tarafından kutlama  yemeği verildi. Yemeğe Belediye Başkanı Osman Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nar, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bozdoğan, meclis üyeleri ve sporcular katıldı.

Yemekte sporcuları ve teknik heyeti kutlayan Belediye Başkanı Osman Okumuş,”kazanılan başarıda emeği geçen tüm sporcuları kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”dedi.