BAŞKAN OKUMUŞ, KILILI MAHALLESİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu Belediyesi tarafından Kılılı mahallesindeki yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İlk olarak Kılılı Mahallesinin sokak yollardaki kilit parke çalışmalarını, daha sonra mahalleye Türkoğlu Belediyesi tarafından yapılan FİFA kriterlerindeki gerçek çim saha yanına, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Türkoğlu Belediyesi işbirliğinde yapımı devam eden park ve mesire alanı ve son olarak ise, sağlık ocağı yanında bulunan halı sahada incelemelerde bulundu.