BAŞKAN OKUMUŞ; KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLARAK HEDİYELER TAKDİM ETTİ

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve Türkoğlu Kaymakam Vekili Mustafa Nevzat Mercan ile birlikte Yavuz Sultan Selim Ortaokulunu ziyaret ederek, öğrencilerin karne sevinçlerini paylaştılar.
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Eğitim öğretim yılını tamamlayarak karnelerini alan öğrencileri ödüllendirmek amacıyla topaç hediye etti. Yavuz Selim Ortaokulu öğrencileri de bu hediyeden dolayı çok memnun olduklarını belirterek teşekkür ettiler.
Öğrencilere karne hediyelerinin ardından okuldaki öğretmenlere de yılsonu hediyesi dağıtılıp hatıra fotoğrafı çektirildi.
Programa; Türkoğlu Kaymakam Vekili Mustafa Nevzat Mercan, İlçe Jandarma Komutanı Ümit Karademir, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İlçe Emniyet Amirimiz Nevzat Poyraz, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali İncecik, Öğretmen ve öğrenciler katıldı.