Başkan Okumuş İlk Şampiyonluk Kupasını Aldı

Voleybol turnuva maçında şampiyon olan Belediye Spor kupasını Belediye Başkanı Osman Okumuş’a takdim etti.

İlçemiz kaymakamlığın düzenlemiş olduğu voleybol turnuva maçında Tedaş Spor’u yenerek birinci olan Belediye Spor’un Takım kaptanı olan Belediye Başkanı Osman Okumuş’a şampiyonluk kupasını vermek için makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, Öğretmen Evi Müdürü Osman Kavak, Öğretmen Evi Müdür Yardımcısı Osman Oğul, Uzun Söğüt Mahalle Muhtarı İlhan Bağcı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Akkaya yer aldı.