‘BAŞKAN OKUMUŞ; HEDEFİMİZ, GENÇLERİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞTİRMEK’

Türkoğlu Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda ilçedeki tüm mahallelerde TEOG sınavının kaldırılarak yerine yeni gelen LGS sınavına girecek 8.sınıf öğrencilerine test kitabı, diğer öğrencilere ise kazanım değerlendirme kitaplarının ücretsiz olarak dağıtımını gerçekleştirdi.

44 mahallede toplamda 6 bin ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen kazanım değerlendirme kitaplarını tek tek öğrencilerin sıralarına Belediye ekipleri tarafından konulduğunu belirten Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Amacımız Ortaokul son sınıfta okuyan öğrencilerimizin, hayal ettikleri liseleri kazanmaları için belediye olarak, yeni sınav sistemini öğrencilere anlatmanın yanı sıra, ücretsiz deneme sınavları düzenleyerek sınava hazırlanan öğrencilerimize destek olmaya çalışıyoruz.

Gençler bizim geleceğimiz. Milletimizin birlik ve beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü ve devletimizi kıyamete kadar sağlayacak olan gençlik istiyoruz.

Bizim hedefimiz bilgi çağında gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmek. Bu gençlerimizin görevi ülkemizi, devletimizi gelişmiş ülkelerin en ön safında yer almasını sağlamak olacaktır. İlçemizde eğitime önem veriyoruz ve bu temelde çalışmalarımız sürüyor. Sınava girecek olan bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.