BAŞKAN OKUMUŞ, DİN GÖREVLİLERİ İLE İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİRARAYA GELDİ

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Yerel Buluşmalar İstişare toplantıları kapsamında, İlçe Müftüsü Abdullah Rençber ve din görevlileri ile bir araya geldi.

Türkoğlu Belediyesi Nikah Sarayı  ve Düğün Salonunda düzenlenen çalıştay programı ve bilgilendirme toplantısında, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, ilçedeki yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Programda konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Geçenlerde burada öğretmen arkadaşlarımızı misafir ettik. Geçen yıllarda da burada yine imam arkadaşlarla toplantı yaptık. Amacımız hocalarımızla burada bir araya gelmek, hem Türkoğlu ilçemizle ilgili fikirlerini dinlemek hem de özellikle de camilerimizle ilgili sorunları burada söylenip çözümler üretmektir. Çalışmalarımız özverili şekilde devam ediyor. Her zaman camilerimizin bizlerde ayrı yeri vardır. Çalıştayımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Ayrıca Başkan Okumuş konuşmasında;  Çalıştay vesilesi ile din görevlilerimiz için önümüzdeki günlerde Çanakkale’ye gezi programı düzenleyeceğiz” dedi.

Program sonunda Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, ilçe Müftüsü Abdullah Rençber ‘e plaket takdim etti.