BAŞKAN OKUMUŞ; ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ

Türkoğlu Belediyesi, çocuklar için daha yaşanabilir ve mutlu olacakları bir  Türkoğlu inşa etmeye devam ediyor

Türkoğlu İlçesi genelinde yeni parklar yaparak halkın hizmetine sunmaya devam eden Türkoğlu Belediyesi, Aydınkavak mahallesindeki vatandaşlarının gönül rahatlığıyla gidebilecekleri parkın yapımını tamamladı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, yaptığı açıklamada,  Aydınkavak mahallemize söz verdiğimiz gibi yapmış olduğumuz parkı tamamladık. Diğer Mahallelerimize de en kısa parklarımızı yapacağız. Çocuklarımıza ve mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun.’dedi.

Aydınkavak Mahalle muhtarı Osman Karataş; Mahallemize yapmış olduğu parktan dolayı ve  bir çok işlerimizi yaptığından dolayı,  Türkoğlu Belediye Başkanımıza çok çok teşekkür ederim.  Çocuklarımızın oynayabileceği bir alan olmadığı için bu pandemi döneminde evde sıkılıyordu. Şimdi ise parka geliyor, çocuklarımız oynuyorlar. Büyükler de çocuklarla beraber geliyorlar ve parkta vakit geçiriyorlar.

Mahallemizde yapılan çalışmalardan dolayı tekrar Sayın Başkanıma çok çok teşekkür ederim