BAŞKAN OKUMUŞ ‘BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE’M’ DEDİ, 3 MAAŞINI BAĞIŞLADI

Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan, Milli Dayanışma Kampanyasını 7 maaşını bağışlayarak başlattı.

Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu kampanyaya Kahramanmaraş’ta maaşını bağışlayarak katılan ilk siyasetçi Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş oldu.

Cumhurbaşkanımızın önderliğinde başlatılan bu kampanyada Türkoğlu Belediye Personelleri ve İlçe halkımızın destekleriyle elimizden gelen katkıyı sunacağız diyen Başkan Okumuş;” 3 maaş ile bende katılıyorum. Belediyemizin değerli personelleriyle ve ilçe halkımla bu kampanyada biz de varız” dedi.