BAŞKAN OKUMUŞ 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMINA KATILDI

Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş, Uzunsöğüt İlkokul Müdürü Bekir Özçelik, öğretmeler ve öğrencilerin düzenlediği 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programına katıldı.

Kortej yürüyüşüyle başlayan program, öğrenciler tarafından gösterilen muhteşem gösterilerin yanı sıra, Uzunsöğütlü kadınların 4 aylık çalışma sonucunda el emeği göz nuru olan 253 bin ilmekli Türk Bayrağını Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş’la birlikte Afrin’deki Zeytin Dalı harekatında savaşan Mehmetçiklere göndereceklerini belirttiler.

Programı düzenleyen Başta Uzunsöğüt Muhtarı İlhan Bağcı’ya, İlkokul Müdürü Bekir Özçelik’e, öğretmenler ve öğrencilere bu muhteşem gösterilerinden dolayı teşekkür ederiz.