81 İLDEN 81 ÖĞRENCİ TÜRKOĞLU’NDA BULUŞUYOR

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un davetiyle, 81 ilden 81 genç Türkoğlu’nda buluşacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilci Genç projesi kapsamında düzenlenen ’81 İlden 81 Öğrenci bu kez de Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde buluşuyor
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; tüm Türkiye’ye tanıtmak için bu tür etkinliklere destek verdiklerini ifade ederek, “81 İlden 81 öğrenciler İlimize ve ilçemize gelecek. Onlar 3 günlük kültürel program dahilinde Kahramanmaraş’ın Kültürünü daha yakında tanıma ve Tarihini yaşayarak öğrenme imkanı bulacaklar.Biz Türkoğlu Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan gençler için gereken her şeyi yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Öncelikli olarak öğrenciler, Kahramanmaraş ve Türkoğlu’ndaki tarihi ve kültürel mekanları gezecek olan gençlerin Türkoğlu ilçesi gezisi dört gün boyunca devam edecek.

20507433_1409247449188902_139468019323788700_o