Anasayfa / Haberler / 2014-2019 YILI ARASINDA KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİ TÜRKOĞLU BELEDİYE BAŞKANI OSMAN OKUMUŞ MAKAMINDA MİSAFİR ETTİ

2014-2019 yılı arasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerini Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ilk olarak makamında misafir etti.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 2014-2019 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Türkoğlu ilçe merkezinde bulunan; Millet Meydanı, İmalı Deresi Yürüyüş Yolu, Şelale Park, At Çiftliğini, daha sonra ise, Şekeroba Mahallesine 400 dönümlük alan içerisine yapılan Türkoğlu Millet Bahçesini, Beyoğlu Mahallesindeki, Babarun Kalesi Şehitlik Anıtı ve Tarihi Su Değirmenini ziyaret ettiler.

Yapılan projeleri yerinde anlatan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’ 2014-2019 yılları arası Kahramanmaraş Büyükşehir Meclis üyelerimiz ve Belediye Başkanlarımız İlçemizde misafirimizdi. Beş yıllık süre zarfında her partiden on bir ilçeden meclis üyelerimizle güzel muhabbetlerin oluştuğu bu aileyi iki buçuk yıl aradan sonra bir arada görmenin mutluluğunu yaşadık.Hem Türkoğlu’muzu gezdirdik hem de özlem giderdik.

Tüm arkadaşlarımın ayağına sağlık. İyi ki varsınız. Ayrıca bu buluşmada emeği olan Ahmet Canpolat kardeşime de teşekkür ederim.’ Dedi.

Ziyaret, Beyoğlu Karapınar Su Park’ta sona erdi.

Hakkında yonetici