Anasayfa / Haberler / Türkoğlu Kültür ve Turizm Çalıştayı Düzenlendi.

Türkoğlu Kültür ve Turizm Çalıştayı Düzenlendi.

Türkoğlu Belediyemizin öncülüğünde, ilçemizin kültürü ve turizm değerlerini tanıtmak ve geleceğe taşımak amacıyla Belediyemizin toplantı salonunda Kültür ve Turizm çalıştayı düzenlendi.Çalıştaya; Kahramanmaraş Vali Yardımcımız ve Türkoğlu Kaymakam Vekilimiz Mahmut HERSANLIOĞLU, Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman OKUMUŞ , AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin OKUMUŞ, MHP İlçe Başkanı Cevdet KUYBU, CHP İlçe Başkan vekili Ali BAYSULU, İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan KIZILDAĞ, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar TAŞ, Kültür Elçilerimiz ve İlçemizin yetiştirdiği kıymetli hocalarımız katıldı.Çalıştayda; İlçemizde bulunan tarihi eserleri ve yapıtları turizme kazandırmak için yapılan ve yapılacak olan adımlar değerlendirildi.Alınan kararlar şehrimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.

Hakkında yonetici