“15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ İRADENİN ZAFERİDİR.”

Osman Okumuş; “Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetemeyecek”

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; 15 Temmuz gecesi vatanını seven herkesin meydanları doldurduğunu ve hainleri yerle bir ettiğini anımsattı.
O gece milletin destan yazarak vatan hainlerine meydan vermediğini söyleyen Okumuş mesajında şunları kaydetti;
“Sonuç itibari ile ülkemizin özgürlüğü, demokrasisi, birliği, beraberliği, bütünlüğü tehlike altındaydı. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile bizde vatandaşlarımızla birlikte meydanlarda yerimizi aldık. Meydanlar da bir kez daha gördüm ki bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetemeyecek. Çünkü hangi kesimden hangi kökenden hangi gruptan olursa olsun herkes birlikte hiçbir ayrım gözetmeden ülkemiz için hep birlikte omuz omuza tüm benliğimizde birlikte mücadele ettik.

Ülkemiz üzerinde istedikleri kadar planlar kursunlar oyunlar oynasınlar ama bu millet o oyunları bozar o planları onların başlarına yıkar. Bunu 15 Temmuz da tüm dünyaya bir kez daha göstermiş olduk.
15 Temmuz ülkemiz için bir destan niteliğindedir. Tankların önüne yatmak, bombalara uçaklara göğüs germek, mermilere siper olmak her milletin harcı değildir. Hatta iddialı bir ifade olacak ama Bizim Milletimizin dışında hiçbir milletin yapacağı şeyler değildir. Bizim milletimiz bu güç ile tüm dünyaya bedeldir. 15 Temmuz bu gücü anlamak açısından gençlerimize bir örnek olmuştur. Tarih kitaplarında okudukları, büyüklerinden dinledikleri kahramanları destanları bizzat yaşamış oldular. Ve bu durum da onların yapabilecekleri şeylerin sınırı olmadığını öğretmiş oldu.
Bu vesile ile ülkesi uğuruna şehit olan kardeşlerime Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz. Gazi kardeşlerimize sonsuz teşekkürler sunuyoruz. Bugün buradaysak bu şehit ve gazilerimiz sayesindedir. Allah bir daha bize böyle şeyler yaşatmasın, ülkemizin bütünlüğüne zeval vermesin.” Diyerek konuştu.36965873_1761006620679648_5329248012751339520_o